Rebarborový koláč s lískovými oříšky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 210C. Rebarboru očistíme a stonky nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Linecké těsto rozválíme na pomoučeném vále a vyložíme jím koláčovou formu. Korpus posypeme mletými mandlemi, na ně naskládáme rebarboru, pocukrujeme a na závěr posypeme nasekanými lískovými oříšky.
  • 3
    Koláč pečeme 30minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.