Řecká pizza
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
- 1kusCibule
- 1kusRajčata
- 50gramůOlivy zelené
- 150gramůSýr Feta
- 300gramůTěsto na pizzu
- 40mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
37 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme olej s octem, přidáme kousky cibule. Necháme cibuli trochu změknout, mezitím potřeme těsto rajčatovým protlakem a klademe na něj rajčata, olivy, sýr i připravenou cibuli. Vše poté pokapeme olejem z misky.
- 2Pizzu vložíme do trouby, předehřáté na 220 stupň, pečeme přibližně 10 minut. Po vyndání ještě posypeme pepřem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.