Řecká polévka z drůbežího vývaru
15 min.
Ingredience
- 1000mililitrůVývar drůbeží
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
20 mg
Cukr
126 mg
Postup přípravy
- 1V hrnci rozkvedláme žloutky. Zašleháme do nich najemno nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého šlehání roztavíme.
- 2Do základu za stálého míchání přiléváme horký drůbeží vývar. Polévku odstavíme z plotny a ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.