Řecké mleté biftečky

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
42 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
72 mg
Cukr
126 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme. Přidáme ve vodě navlhčenou, vymačkanou žemli, sůl, pepř, muškátový květ, citronvou kůru a vejce. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Z připravené směsi tvarujeme malé biftečky, po obou stranách je zprudka opékáme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Opečené biftečky vyjmeme z pánve, vložíme do kastrolu, zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme se špagetami nebo s tmavým chlebem a s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.