Řecký salát Ambiente

10 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme vyzrálá rajčata, červené, žluté a zelené papriky zbavíme stopek a jader, oloupeme okurku a nasekáme čerstvé oregano.
  • 2
    Zeleninu pokrájíme na 2 cm kostky, vložíme do mísy, osolíme mořskou solí a necháme několik minut odležet. Pak směs přelijeme řeckým extra panenským olivovým olejem, přidáme zelené řecké olivy s peckou, nasekané čerstvé oregano a zamícháme.
  • 3
    Salát rozdělíme na talíře, ozdobíme kostkami řeckého ovčího sýru feta a vše ještě zakapeme olivovým olejem.
  • 4
    Servírujeme s čerstvým bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.