Řecký salát s cizrnou a tající fetou

15 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
56 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
20 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme zálivku: smícháme vinný ocet se dvěma lžičkami oleje a oreganem.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na jemno, okurku na kostičky, olivy přepůlíme, rajčata nakrájíme na malé kousky (můžeme použít cherry rajčata – ta nakrájíme na půlky či čtvrtiny) a mátu nasekáme najemno. Vše smícháme.
  • 3
    Smícháme mouku s kmínem a v této směsi obalíme fetu nakrájenou na kostičky. Opečeme na zbylém řepkovém oleji.
  • 4
    Zeleninu rozdělíme na talíře, zalijeme zálivkou a poklademe kostičky tajícího sýra. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.