Ředkvičková pomazánka na topinky
25 min.
Ingredience
- 8kusůŘedkvička
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na rozehřátém másle osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, nastrouhané ředkvičky, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Potom vmícháme vejce a nakrájený tavený sýr. Za stálého míchání zvolna zahříváme, až se vejce srazí a sýr roztaví. Pomazánku podáváme horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.