Ředkvičkovo-vajíčková pomazánka s celozrnnou bagetkou
15 min.
Ingredience
- 30gramůBageta celozrnná
- 15gramůLučina linie s vlákninou
- 40gramůŘedkvička
- 30gramůMrkev kořen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,25kusVejce slepičí
- 10gramůJogurt nízkotučný
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev a omyté ředkvičky nakrájíme na plátky.
- 2V misce smícháme lučinu s jogurtem a čtvrtkou natvrdo uvařeného, nasekaného vejce. Mírně osolíme, opepříme a přidáme připravenou zeleninu.
- 3Podáváme s čerstvou celozrnnou bagetou jako svačinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.