Ředkvičkový nákyp
50 min.

Ingredience
- 400gramůŘedkvička
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 2decilitryMléko odtučněné
- 1kusRohlíky bílé
- 20gramůPažitka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme v mléce a mírně osolíme. Přidáme rohlík nakrájený na kostičky a omyté, na kolečka nakrájené ředkvičky. Vše zlehka promícháme.
- 2Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy, poklademe vločkami másla a posypeme nasekanou pažitkou. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
- 3Podáváme s okurkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.