Ředkvičkový salát s naťovou cibulí
20 min.
Ingredience
- 1šálekZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 5kusůCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 10kusůŘedkvička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do salátové mísy.
- 2Přidáme na kroužky nakrájenou cibuli i s natí, osolíme a promícháme.
- 3Smetanu smícháme s citronovou šťávou a vmícháme do salátu. Ozdobíme natvrdo uvařenými vejci nakrájenými na dílky a jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.