Ředkvičkový salát s pažitkou a koprem
20 min.
Ingredience
- 300gramůŘedkvička
- 1špetkaSůl
- 150gramůCréme fraiche
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžícePažitka
- 1lžičkaOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka i s drobnými lístky.
- 2Čerstvý kopr a pažitku omyjeme a po okapání nadrobno nakrájíme.
- 3Před podáváním ředkvičky osolíme, promícháme se smetanou a mírně okyselíme. Posypeme koprem a pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.