Redukce rybího vývaru
70 min.
Ingredience
- 500gramůRybí kosti
- 500mililitrůVíno bílé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 300gramůZelenina kořenová
- 6stroužkůČesnek
- 1špetkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybí kosti očistíme a na rozpáleném másle cca 5 minut opečeme. Zalijeme vodou, vínem, přidáme očištěnou zeleninu, česnek a osolíme. Cca 30 minut povaříme a poté scedíme přes jemný cedník.
- 2Znovu zahříváme a tekutinu redukujeme na potřebné množství.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.