Remuláda s celerem a šunkou
20 min.
Ingredience
- 250gramůCeler bulvový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceKapary
- 1,5lžíceKřen smetanový
- 2lžíceMajonéza
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstRukola
- 6plátkůŠunka dušená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nahrubo nastrouháme celer, který dáme ihned do 300ml studené vody s citronovou šťávou, aby nezhnědl. Po scezení necháme dobře okapat
- 2a promícháme s kapary, křenem, majonézou, hořčicí, osolíme a opepříme.
- 3Na talíř upravíme plátky šunky a připravenou remuládu, přidáme pár zelených lístků. Šunku také můžeme srolovat a remuládou naplnit. Do doby podávání dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.