Remuláda s celerem a šunkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nahrubo nastrouháme celer, který dáme ihned do 300ml studené vody s citronovou šťávou, aby nezhnědl. Po scezení necháme dobře okapat
  • 2
    a promícháme s kapary, křenem, majonézou, hořčicí, osolíme a opepříme.
  • 3
    Na talíř upravíme plátky šunky a připravenou remuládu, přidáme pár zelených lístků. Šunku také můžeme srolovat a remuládou naplnit. Do doby podávání dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.