Remuláda se sardelkou
23 min.
Ingredience
- 30gramůOkurky nakládané
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůKapary
- 40gramůCibule
- 30gramůSardelové řezy
- 200gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
393 mg
Cukr
765 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat, nastrouháme nahrubo, trochu láku si ponecháme, cibuli, sardelové filety z konzervy a kapary nakrájíme na drobné kostičky. Majonézu osolíme, opeříme, přilijeme trochu láku od okurek, přidáme okurky, cibuli, sardelku, kapary, vejce a opatrně, ale důkladně promícháme.
- 2Před podáváním necháme uležet v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.