Remuládová omáčka
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaKapary sterilované
- 200gramůMajonéza
- 1kusŠalotka
- 2kusyOkurky nakládané
- 0,5lžičkaSardelová pasta
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1591 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
158 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kapary, čerstvé bylinky, okurku i šalotku nasekáme. Smícháme s majonézou a sardelovou pastou, dochutíme citronovou šťávou a necháme asi 10min odležet. Poté osolíme a opepříme.
- 2Omáčka je vhodná k pečeným rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.