Rendlík s krůtím masem, červeným a bílým zelím

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
16 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli nakrájíme na jemné nudličky. Zelné hlávky rozkrojíme na čtvrtky a ty pak na osminky. Opatrně ze středu odstraníme košťál. Vložíme do mísy, přelijeme vroucí osolenou vodou.
  • 2
    Na pánvi na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli. Přesuneme na talíř, do pánve vložíme maso a ze všech stran zprudka orestujeme. Přidáme zpět cibuli, zelí, kopr, ochutíme solí a drceným pepřem a asi 25min podusíme.
  • 3
    Nakonec vše zalijeme smetanou, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.