Řeřichový salát s hruškami

12 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řeřichu očistíme a zbavíme stonků. Hrušky omyjeme, rozpůlíme a vyjmeme jádřince, poté podélně nakrájíme na tenké řezy.
  • 2
    Sýr rozdrobíme nebo nastrouháme na hrubo, švestky omyjeme, vyjmeme pecky a pokrájíme je na malé kousky.
  • 3
    Řeřichu, sýr a švestky dáme do mísy, posypeme nasekanými ořechy.
  • 4
    Olej, ocet, sůl a pepř dobře promícháme, aby vznikla hustá omáčka. Hrušky rozložíme na salát, přelijeme zálivkou a ihned podáváme.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.