Restovaná kachna se švestkami, červeným zelím a chřestem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
9 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme, švestky vypeckujeme, nakrájíme na dílky, smícháme se zelím, v kastrolu zahřejeme a několik minut bez podlití podusíme. Poté přelijeme sirupem a dusíme doměkka.
  • 2
    Mezitím v pánvi rozpálíme olej a maso nakrájené na plátky doměkka orestujeme.
  • 3
    Chřest přelijeme vroucí vodou, necháme okapat a nakrájíme na proužky nebo nastrouháme na hoblinky.
  • 4
    Maso se zelím a švestkami rozdělíme na talíře, ozdobíme chřestem, dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.