Restovaná srnčí játra s klobásou
28 min.
Ingredience
- 600gramůJátra srnčí
- 250gramůKlobása ostravská
- 120gramůCibule
- 2lžíceKečup
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1103 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
95 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky.
- 2Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.