Restované brambůrky s kmínem a smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
281 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé nové brambůrky očistíme kartáčkem na zeleninu, opláchneme, celé vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme asi 25 minut do měkka. Slijeme, brambůrky oloupeme, celé vložíme do pánve s rozehřátým máslem a ze všech stran orestujeme. Přisypeme kmín, ještě krátce orestujeme, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a velmi zvolna dusíme 5 minut.
  • 2
    Brambůrky upravíme na servírovací mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.