Restované krevety s vejci

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
117 mg
Cukr
372 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety vyloupeme a očistíme. Na oleji je smažíme, dokud nezmění barvu. Během smažení krevety stále obracíme.
  • 2
    Poté na krevety vlijeme rozšlehaná vejce a restujeme za neustálého obracení. Po minutě do směsi vmícháme drobně pokrájenou pažitku, osolíme a opepříme. Směs prohříváme, až jsou vejce krémovitá.
  • 3
    Směs podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.