Restované krevety s vejci
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžícePažitka
- 1lžíceOlej rostlinný
- 120gramůKrevety tygří - loupané
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
117 mg
Cukr
372 mg
Postup přípravy
- 1Krevety vyloupeme a očistíme. Na oleji je smažíme, dokud nezmění barvu. Během smažení krevety stále obracíme.
- 2Poté na krevety vlijeme rozšlehaná vejce a restujeme za neustálého obracení. Po minutě do směsi vmícháme drobně pokrájenou pažitku, osolíme a opepříme. Směs prohříváme, až jsou vejce krémovitá.
- 3Směs podáváme horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.