Restované vepřové nudličky s hrachovými lusky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme omáčku. Smícháme ústřicovou omáčku se lžičkou cukru a vývarem. Maso nakrájíme na nudličky, promícháme s kukuřičnou moukou, přidáme rýžové víno, sójovou omáčku a necháme 10 min marinovat.
  • 2
    Rozpálíme wok pánev, pokapeme olejem a zprudka na ní krátce orestujeme rozetřený česnek, nasekaný zázvor, chilli papričku nakrájenou na kolečka a na kousky nakrájené cibulky. Vše vyjmeme, odložíme stranou a osmahneme vepřové nudličky. Rovněž vyjmeme a uchováme v teple.
  • 3
    Nakonec v pánvi rozpálíme zbytek oleje, vložíme rozpůlené hrachové lusky a cca 1 min orestujeme. Přidáme uvařenou rýži, připravenou cibuli, česnek, zázvor, chilli papričku a maso. Do středu vlijeme omáčku, celý obsah dobře promícháme, necháme několik minut povařit a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.