Restované žampióny s citrónovou šťávou

30 min.
Dánsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté žampióny osušíme, pokrájíme na plátky. Petrželovou nať omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme máslo s olejem, žampiony orestujeme z každé strany do zlatova. Žampióny ochutíme solí, pepřem, podle chuti pokapeme citrónovou šťávou. Houby podáváme jako přílohu rybám nebo pečenému a dušenému masu. Na talířích žapmpióny posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.