Reveňové čatní s mandlemi

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
7 g
Cukr
131 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Reveň očistíme, omyjeme, necháme dobře okapat. Jablka rozkrájíme na čtvrtiny, oloupeme, odstraníme jádřince. Reveň a jablka nakrájíme nadrobno. Spolu s cukrem, octem a 250 ml vody vaříme bez pokličky tak dlouho, dokud směs nezačne houstnout. Přidáme zázvor, nakrájené mandle, nadrobno nakrájené sušené švestky, hrozinky, chilli papričky a hořčičné semínko a nezakryté vaříme ještě hodinu. Horké čatní naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.