Řezy z mořského jazyka po provensálsku

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
9 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety vyrovnáme do pekáčku, posypeme solí a pepřem, zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    V rendlíku rozpálíme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na kolečka. Plátky rajčat vložíme na cibulku do rendlíku a krátce orestujeme. Rajčata s cibulí nalijeme na rybu do pekáče i s olejem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 12 minut.
  • 3
    Rybu rozporcujeme na talíře a posypeme posekanou petrželkou. Jako přílohu podáváme pečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.