Řezy z mořského jazyka s bramborami

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
855 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
62 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety rozkrojíme na 4 díly, vložíme do hrnce, přidáme 1 lžíci másla, osolíme, opepříme, vymačkáme šťávu z 1/2 citronu, zalijeme vodou, hrnec přiklopíme a vaříme 12 minut.
  • 2
    Do bešamelu vmícháme 4 lžíce másla a strouhaný parmezán. Polovinu omáčky nalijeme na 4 talíře, na omáčku položíme porce ryby, které stočíme do závitků, obložíme plátky vařených brambor a přelijeme druhou polovinou omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.