Řezy z mořského jazyka s chřestem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
19 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest nakrájíme na nudličky, vložíme do rendlíku do rozpáleného másla a pár minut podusíme.
  • 2
    Do hrnce vložíme filety z ryby, podlijeme trochou vývaru, přidáme lžíci másla a podusíme zakryté 12 minut.
  • 3
    Do máslem vymazaného pekáčku vložíme filety, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Chřest smícháme s bešamelem, vývarem z ryby z hrnce. Filety v pekáči zalijeme. Zapečeme v troubě 7 minut.
  • 4
    Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.