Řezy z mořského jazyka s humrem

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety rozkrojíme na 4 porce, vložíme do hrnce, přidáme 1 lžíci másla, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a zakryté povaříme 12 minut. Vařené maso z humra nakrájíme na plátečky.
  • 2
    Filety rozdělíme na talíře, na ně položíme kousky humra a přelijeme horkou kari omáčkou. Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.