Řezy z mořského jazyka s humrem
32 min.
Ingredience
- 600gramůMořský jazyk
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150mililitrůVývar rybí
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 80gramůHumr
- 120mililitrůOmáčka Kari
- 600gramůBrambory pečené
- 25gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filety rozkrojíme na 4 porce, vložíme do hrnce, přidáme 1 lžíci másla, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a zakryté povaříme 12 minut. Vařené maso z humra nakrájíme na plátečky.
- 2Filety rozdělíme na talíře, na ně položíme kousky humra a přelijeme horkou kari omáčkou. Podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.