Řezy z mořského jazyka se slávkami a krevetami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
134 g
Tuky
21 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z ryby osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Podlijeme trochou vývaru a vína, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě 12 minut.
  • 2
    Slávky zalijeme vodou, osolíme, přivedeme k varu a vaříme přibližně 3 minuty, jakmile se všechny otevřou, hrnec stáhneme z ohně.
  • 3
    Krevety taktéž povaříme ve slané vodě 5 minut, scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Porce ryby rozdělíme na talíře, obložíme slávkami bez lastur a krevetami. Přelijeme výpekem z pekáčku. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.