Řezy z mořského jazyka se špenátem
35 min.
Ingredience
- 500gramůŠpenát listový čerstvý
- 600gramůMořský jazyk
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVývar rybí
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 250mililitrůBešamel
- 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, ostatní posekáme nahrubo a spaříme horkou vodou.
- 2Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj špenát, na něj položíme plátky ryby, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, zalijeme bešamelem, pokapeme na povrchu rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut. Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.