Řezy z mořského jazyka se špenátem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, ostatní posekáme nahrubo a spaříme horkou vodou.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj špenát, na něj položíme plátky ryby, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, zalijeme bešamelem, pokapeme na povrchu rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.