Řezy z mořského jazyka se zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Karotku nakrájíme na kolečka, cibulku na kostičky, celerovou nať nahrubo a petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V rendlíku rozehřejeme lžíci másla, přisypeme zeleninu, ochutíme solí, cukrem a za občasného míchání dusíme na másle 3 minuty. Nyní zalijeme vodou, přisypeme hrášek a vaříme 10 minut. Zeleninu scedíme a vývar z ní si ponecháme.
  • 3
    Pekáček vymažeme silnou vrstvou másla, vložíme do něj osolené a opepřené rybí filety, zasypeme vařenou zeleninou, podlijeme vývarem z rendlíku a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
  • 4
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.