Řezy z mořského jazyka v pivním těstíčku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
935 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
34 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokrájíme na velikost menších řízečků, posypeme solí, pepřem a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Do misky nasypeme půlku prášku do pečiva, mouku a špetku soli. Promícháme a směs přisypeme pomalu do světlého piva a rychle rozmícháme.
  • 3
    Ve vzniklém těstíčku obalíme rybí řízečky a zprudka usmažíme v rozpáleném oleji.
  • 4
    Jako přílohu podáváme pečený brambor a tatarskou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.