Řezy z mořského jazyka Victoria
45 min.
Ingredience
- 600gramůMořský jazyk
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80gramůHumr
- 60gramůLanýž
- 30gramůRak říční
- 250mililitrůBešamel
- 80gramůSýr Gruyére
- 400gramůBrambory pečené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
32 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj filety z ryby, osolíme, opepříme, obložíme plátky masa z humra, plátky lanýžů a zalijeme bešamelem, do kterého jsme přimíchali 2 lžíce másla s račím masem. Zasypeme strouhaným sýrem, pokapeme rozpuštěným máslem a necháme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.
- 2Podáváme s pečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.