Řezy z tuňáka s hřebenatkami

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
356 mg
Cukr
484 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze syrového tuňáka nařežeme tenké plátky, otrháme lístky bazalky a vyjmeme maso z hřebenatek. Plátky z tuňáka položíme těsně vedle sebe, lehce naklepeme hřbetem ruky, celou plochu pokryjeme lístky bazalky, na střed položíme maso z hřebenatek, zavineme do roládky, zabalíme do potravinářské fólie a dáme na mrazák. Lehce zamraženou roládku rozbalíme, nakrájíme na tenké plátky, upravíme na servírovací talíř, osolíme, opepříme, ochutíme křenovou pastou wasabi, kterou jsme naředili trochou vody a olivového oleje, a doplníme nakládaným zázvorem a lososovým kaviárem.
  • 2
    Podáváme jako chutný předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.