Řezy ze skopové kýty se sardelovým máslem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
31 g
Vláknina
20 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou skopovou kýtu nakrájíme přes vlákno na 8 řezů. Maso mírně naklepeme, po okrajích nařízneme, opepříme a pokapeme lžící oleje, necháme na míse v chladničce několik hodin odpočinout.
  • 2
    Řezy následně osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přendáme na nahřáté talíře, poklademe sardelovým máslem, připraveným smícháním másla se sardelovou pastou a worcesterem.
  • 3
    Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.