Řezy ze svíčkové na žampionech

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
227 mg
Cukr
396 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Krátce je osmahneme, zastříkneme vývarem a přidáme máslo. Podle potřeby přisolíme a krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec řezy přelijeme šťávou se žampiony.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.