Řezy ze svíčkové na žampionech
50 min.
Ingredience
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 1500gramůHovězí svíčková
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 150gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
227 mg
Cukr
396 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
- 2Do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Krátce je osmahneme, zastříkneme vývarem a přidáme máslo. Podle potřeby přisolíme a krátce podusíme.
- 3Nakonec řezy přelijeme šťávou se žampiony.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.