Řezy ze svíčkové s křenem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
180 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné svíčkové nakrájíme 8 řezů, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Řezy vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
  • 2
    Olej z pánve slijeme, na pánev přidáme máslo, vývar, worcester, sůl a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Masové řezy potřeme nahřátým kečupem, posypeme nastrouhaným křenem a podlijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.