Řezy ze svíčkové s křenem
35 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 40gramůMáslo čerstvé
- 150mililitrůVývar z hovězích kostí
- 4lžičkyKřen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceKečup
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
180 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Z očištěné svíčkové nakrájíme 8 řezů, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Řezy vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
- 2Olej z pánve slijeme, na pánev přidáme máslo, vývar, worcester, sůl a vaříme do zhoustnutí.
- 3Masové řezy potřeme nahřátým kečupem, posypeme nastrouhaným křenem a podlijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.