Ricotto-pistáciové pralinky

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mixéru najemno rozmělníme polovinu pistáciových oříšků, druhou půklu nasekáme nožem nahrubo. Ricottu, nastrouhaný parmezán, rozemleté pistácie utřeme s mlékem a lžící oleje v misce na hladkou směs. Osolíme, opepříme a dvěma lžičkami z ní tvarujeme pralinky. Ty pak obalíme v nasekaných pistáciích a dáme ztuhnout nejméně 30 minut do chladničky na tácu pokrytém fólií.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.