Rigatoni al´arrabiata

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
26 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve najemno pokrájíme čerstvé chilli papričky a česnek a nadrtíme lístky čerstvé bazalky.
  • 2
    Rigatoni uvaříme v osolené vodě al dente, tj. asi 5 minut.
  • 3
    Do rozpáleného hrnce nalijeme extra panenský olivový olej a na něm velmi lehce osmahneme česnek s chilli papričkami. Do směsi propasírujeme oloupaná nakrájená rajčata San Marzano, zvýšíme příkon tepla a směs 10 minut provaříme a přidáme nadrcenou bazalku. Do horké omáčky nastrouháme parmezán Parmigiano Reggiano, přidáme čerstvě uvařené rigatoni, dobře promícháme, rozdělíme na talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.