Rigatoni al pesto

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
37 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
484 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rigatoni uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím opražíme na suché pánvi dozlatova piniové oříšky a najemno nasekáme. Oloupeme česnek, rovněž nasekáme najemno. Bazalku omyjeme, necháme okapat a nadrobno nasekáme. Smícháme s oříšky a česnekem. Za stálého míchání přiléváme olivový olej a pesto ochutíme solí.
  • 3
    Připravené rigatoni dáme do nahřáté mísy, promícháme s pestem, posypeme nastrouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.