Rigatoni s drůbežími játry

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek s paprikou opláchneme a osušíme. Pórky podélně rozkrojíme, nakrájíme na tenké proužky, papriku rozkrojíme, očistíme od bílé dužiny a semínek, znova opláchneme a nakrájíme na tenké proužky.
  • 2
    Ve velkém hrnci přivedeme k varu 4 litry osolené vody, uvaříme rigatoni na skus podle návodu na obalu, slijeme přes síto a dáme okapat.
  • 3
    Mezitím opláchneme drůbeží játra, osušíme a nakrájíme na proužky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a krátce játra opečeme. Osolíme, opepříme, vyndáme na talíř a dáme na teplé místo.
  • 4
    Nakrájený pórek a papriku podusíme na olivovém oleji za stálého míchání 3 - 4 minuty.
  • 5
    Smícháme dohromady játra, zeleninu, těstoviny, lehce protřeseme, rozdělíme na předehřáté talíře a ozdobíme nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.