Římská omáčka

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
49 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, kapary a vypeckované olivy nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli, necháme zpěnit. Podlijeme trochou vody, přisypeme kapary a olivy, špetku soli a trochu mouky. Vaříme 10 minut, zakapeme octem, přidáme sardelovou pastu, necháme ještě jednou projít varem a odstavíme.
  • 3
    Nakonec vmícháme lžíci másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.