Římská omáčka
25 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 40gramůOlivy černé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 40gramůKapary
- 8gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 8gramůSardelová pasta
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
49 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, kapary a vypeckované olivy nakrájíme nadrobno.
- 2Na pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli, necháme zpěnit. Podlijeme trochou vody, přisypeme kapary a olivy, špetku soli a trochu mouky. Vaříme 10 minut, zakapeme octem, přidáme sardelovou pastu, necháme ještě jednou projít varem a odstavíme.
- 3Nakonec vmícháme lžíci másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.