Římský pudink

85 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
38 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Strouhanku smícháme s mletými mandlemi, pokropíme mlékem a zamícháme.
  • 2
    Datle a kandované ovoce nakrájíme na plátky, přidáme omyté hrozinky a zamícháme do připravené strouhanky. Vše ochutíme citronovou kůrou.
  • 3
    Máslo utřeme s cukrem, postupně přidáme žloutky a smícháme s připravenou strouhankou. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný ze 6 bílků.
  • 4
    Pudink plníme do vymazané formy a v páře vaříme 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.