Řízečky z mletého masa a brambor
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 600gramůMaso mleté - mix
- 2kusyBrambory vařené ve slupce
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5šálekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
63 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
452 mg
Postup přípravy
- 1Vychladlé, ve slupce uvařené brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř a přilijeme trochu mléka. Vše dobře promícháme, ze směsi vytvarujeme 4 tenčí řízky a opečeme je na pánvi na oleji do zlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.