Řízečky z panenky
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKypřicí prášek do pečiva
- 200gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 200gramůFazole bílé
- 100gramůRajčata
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 400gramůVepřová panenka
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
63 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Smícháme v misce mouku, vejce, mléko, sůl, pepř, kypřící prášek a vše promícháme. Nastrouháme sýr a přidáme do těstíčka. Vše promícháme.
- 2Nakrájíme na plátky maso, trochu posypeme moukou a obalujeme v sýrovém těstíčku. Poté ihned smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
- 3Zelené i bílé fazolky zbavíme nálevu, necháme okapat a smícháme s nakrájenými rajčaty. Podlijeme lžičkou oleje a osmahneme.
- 4Řízečky podáváme s fazolovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.