Rizi-Pizi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
26 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky nasucho opečeme, podlijeme vývarem z kmínu a cibule a dusíme. Zahustíme nasucho opraženou moukou a zjemníme máslem.
  • 2
    Dušenou rýži promícháme se sterilovaným hráškem.
  • 3
    Na talíře upravíme rýži s hráškem, na rýži položíme dušený plátek masa a polijeme masovou šťávou.
  • 4
    Pokrm můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.