Řízky z dančí kýty v těstíčku s houbami
20 min.
Ingredience
- 600gramůDančí maso
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 100gramůAnglická slanina
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 130mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůMouka pšeničná hladká
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
39 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
313 mg
Cukr
731 mg
Postup přípravy
- 1Kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, osolíme, namočíme do těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji dorůžova.
- 2Na těstíčko smícháme v míse nadrobno pokrájené očištěné žampiony a anglickou slaninu spolu s mlékem, vejci, moukou a mletou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.