Řízky z divočáka na cibuli

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
891 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu očistíme, rozkrájíme na řízky a naklepeme. Cibuli pokrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky. Koření promícháme.
  • 2
    Řízky posypeme směsí koření, osolíme, obalíme v mouce a na sádle smažíme z obou stran do zlatova. Usmažené řízky vyjmeme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, vrátíme zpět řízky, zalijeme horkým vývarem a na mírném plameni podusíme do měkka.
  • 3
    V mezičase usmažíme slaninu do křupava, škvarečky vyjmeme, tuk upotřebíme jinak.
  • 4
    Řízky podáváme přelité šťávou a posypané škvarečky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.