Řízky z kančí kýty s krabí omáčkou

18 min.
Evropa

Ingredience

    • 800gramůKančí kýta
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká
    • 80mililitrůOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
  • Na omáčku
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
21 mg
Cukr
290 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Poté řízky usmažíme na oleji a držíme na teple. V rendlíku smícháme smetanu s kari kořením, vínem a minutu povaříme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené krabí tyčinky a promícháme.
  • 2
    Řízky servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.