Řízky z mletého masa

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
370 mg
Vápník
22 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Libové hovězí a libové vepřové maso umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme trochu vody a vymícháme mazlavé těsto. Z těsta vytvarujeme dva menší řízky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, vložíme řízky a restujeme z obou stran do zlatova. Z každé strany opékáme přibližně čtyřih minuty.
  • 3
    Řízečky upravíme na talíře a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.