Řízky z mletého masa
23 min.
Ingredience
- 60gramůVepřová kýta
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2gramyKmín mletý
- 60gramůHovězí libové
- 10gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
370 mg
Vápník
22 mg
Postup přípravy
- 1Libové hovězí a libové vepřové maso umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme trochu vody a vymícháme mazlavé těsto. Z těsta vytvarujeme dva menší řízky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, vložíme řízky a restujeme z obou stran do zlatova. Z každé strany opékáme přibližně čtyřih minuty.
- 3Řízečky upravíme na talíře a teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.